Vul hieronder je vraag in

Vragen? Stel direct je vraag via onderstaand contactformulier!
Je kunt ook direct mailen naar info@foto-plafond.nl of bellen: +31 (0) 6 295 102 18


  * Verplichte velden

  Contact Info

  Telefoonnummer

  Adres

  Hoofdstraat 107-1
  3781 AC Voorthuizen NL

  Gegevens

  Evers Enterprise
  www.foto-plafond.nl

  Veelgestelde vragen

  In onderstaande rubrieken vindt je de antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

  FAQ Betaling

  Je kunt er voor kiezen om de betaling per Ideal of per overboeking te voldoen.

  Die mogelijkheid is er, neem contact met ons op.

  Je ontvangt na de montage van het foto plafond een factuur.

  FAQ Drukwerk

  De minimale resolutie is 100 DPI. We adviseren indien mogelijk altijd 300DPI te gebruiken.
  Hoe groter het plafond, hoe groter de foto dient te zijn. We kunnen zelf de foto bewerken zodat een kleine foto toch groot geprint kan worden. Helaas treedt hier altijd verlies van kwaliteit op.

  Je kunt de foto aanleveren via de uploadknop bij Stap 1.
  Graag ontvangen we de foto’s in JPG Formaat.
  Doorgaans zijn foto’s van smartphones te gebruiken voor een foto plafond. Echter is de kwaliteit niet altijd perfect. Bij twijfel kan je contact opnemen met onze print expert!

  Jazeker kan dat! Kom met ideeën en we kijken of we het gene kunnen realiseren wat jij graag wilt hebben.

  Nee, We printen direct op de opaal lichtplaat welke een apart onderdeel van de lamp is.

  FAQ Led Paneel

  De kleurtemperatuur van led word uitgedrukt in kelvin. Het led paneel van foto-plafond heeft een kleurentemperatuur van 6000K, 6000 Kelvin betekend dat de kleur en helderheid te vergelijken is met dag-licht.
  Het led paneel is een intensieve kwaliteitsvergelijking ondergaan waardoor een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan worden gewaarborgd. Je haalt niet alleen veel rendement uit dit led paneel maar ook uit uw portemonnee.
  Het paneel heeft een levensduur van 50.000 uur. Dit komt neer op zo’n 20 jaar! Hierna zal de lichtopbrengst verminderen.
  Het led paneel is 595x595x12 millimeter. Hierdoor past het led paneel perfect in een systeemplafond van 600×600. Ook is het led paneel zeer dun zodat het op bijna alle plekken geïnstalleerd kan worden.

  Je kiest voor een niet dimbaar led paneel wanneer u het niet nodig vindt om de controle te hebben over de lichtopbrengst.

  Je kiest voor een dimbaar led paneel wanneer u de volledige controle wilt hebben over het lichtopbrengst in uw ruimte. Het paneel is dimbaar van 0 tot 100%. De extra kosten bedragen €25.

  Het led paneel is uiterst zuinig en heeft een energielabel A. Het verbruik van 1 tl armatuur is 4x 18 = 72 watt met een lichtopbrengst van slechts 50% vergeleken met een led paneel. Ons led paneel is 40 watt met een lichtopbrengst van 4000 lm.

  Met ons led paneel bent u verzekerd van een goede lichtopbrengst. Dit betekend dat wij gebruiken maken van een goede verhouding lumen per watt. Ons paneel heeft een lichtopbrengst van 100 lm per watt. Wat resulteert in 4000 lm / 40 watt.

  FAQ Montage

  In dit geval zijn er 2 opties, of je besteld een LED paneel met stekker of je besteld een LED paneel zonder stekker. Wanneer je een LED paneel zonder stekker besteld dient de aansluiting te gebeuren door een vakbekwaam persoon. De LED panelen kunnen direct op het lichtnet aangesloten worden.
  • Dit kunnen we niet op voorhand zeggen. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van het plafond, of er elektra moet worden aangelegd en de reisafstand van onze monteur.
  • De uren van de elektromonteur zijn op nacalculatie. We hanteren hiervoor een tarief van €50,- per uur excl. BTW en benodigde materialen bij installatie.

  Indien je enigszins een beetje handig bent is dit geen probleem voor jou.

  We installeren doorgaans binnen 14 werkdagen het plafond.

  Met een set schroevendraaiers kunnen de LED Panelen geïnstalleerd worden.

  Het LED paneel is uitermate zuinig wat garandeert dat je elk gewenst fotoplafond op één en dezelfde groep kunt aansluiten.

  FAQ Verzending

  De levertijd bedraagt circa 5-10 werkdagen.

  • Indien je er voor kiest het foto plafond zelf te installeren zullen we de LED panelen en fotoplaten per pakketdienst naar je toe sturen.
  • Indien je er voor kiest het foto plafond te laten installeren nemen we de benodigde materialen mee.

  We berekenen geen verzendkosten binnen Nederland en België.

  Als het pakket wordt verstuurd ontvangt je een track & trace per email. Mocht je deze niet hebben ontvangen? Neem contact op via info@foto-plafond.nl